flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

оголошення про виклик до суду Сперчун Лоран Володимирович, Личак Олександр Юрійович, Санжаровський Андрій Євгенович

04 березня 2019, 16:51

В провадженні Іванківського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом керівника Броварської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, Державного підприємства «Іванківське лісове господарство», до Іванківської районної державної адміністрації Київської області, Санжаровського Андрія Євгеновича, Личака Олександра Юрійовича, Бевзюка Владислава Валерійовича, Андреєва Олександра Валерійовича, Лєдовського Володимира Павловича, Сперчуна Лорана Володимировича, Сердюка Артура Андрійовича про визнання незаконним та скасування розпорядження Іванківської РДА Київської області, визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки, витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння (справа №366/1901/17, провадження 2/366/7/19).

Відповідачі по справі Сперчун Лоран Володимирович, Личак Олександр Юрійович, Санжаровський Андрій Євгенович викликаються до Іванківського районного суду Київської області в судове засідання, яке призначено на 17.04.2019 року об 11 годині    00 хвилин, та відбудеться в приміщенні Іванківського районного суду Київської області за адресою: Київська область, Іванківський район, смт. Іванків, вул. Івана Проскури, буд.14а (головуючий суддя Слободян Н.П.).

Відповідно до ч.3 ст.131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

 

Суддя:                                                                                       Н.П.Слободян