flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду: Санжаровський А. Є., Личак О. Ю., Бевзюк В.В., Андреєв О.В., Лєдовський В.П., Сперчук Л.В.

22 жовтня 2018, 14:47

В провадженні Іванківського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за заяву керівника Броварської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, державного підприємства  «Іванківське лісове господарство» до Іванківської РДА Київської області, Санжаровського Андрія Євгеновича, Личака Олександра Юрійовича, Бевзюка Владислава Валерійовича, Андреєва Олександра Валерійовича, Ледовського Володимира Павловича, Сперчуна Лорана Володимировича про визнання незаконним та скасування розпорядження Іванківської РДА Київської області, визнання недійсними державних актів на право приватної власності на земельні ділянки, витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння (справа №366/1901/17, провадження 2/366/14/18).

Відповідачі по справі Санжаровський Андрій Євгенович, Личак Олексій Юрійович, Бевзюк Владислав Валерійович, Андреєв Олександр Валерійович, Лєдовський Володимир Павлович, Сперчук Лоран Володимирович викликається до Іванківського районного суду Київської області на 30 жовтня 2018 року на 11 годину 00 хвилин, за адресою: Київська область, Іванківський район, смт.Іванків, вул.Івана Проскури, буд.14а для участі в судовому засіданні. (головуючий суддя Слободян Н.П.).

Відповідно до ч.3 ст.131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

 

Суддя  

Іванківського районного суду

Київської області                                                               Н.П.Слободян