flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду: Беспалий Максим Валерійович

25 січня 2022, 11:19

В провадженні Іванківського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом Беспалої Сайле Аметівни в інтересах якої діє Ляшенко Володимир Іванович до Беспалого Максима Валерійовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Відділ державної реєстрації актів цивільного стану по Іванківському та Поліському районах Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про розірвання шлюбу (справа №  366/1201/21, провадження № 2/366/57/22).

          Відповідач по справі: Беспалий Максим Валерійович, 26.11.1986 р.н., останне відоме місце реєстрації: 98637, АРК, м.Ялта, вул. Крупська, буд. 38 кв. 113, викликається до Іванківського районного суду Київської області в судове засідання, яке призначено на 10 лютого 2022 року на 11 год. 00 хв. та відбудеться в приміщенні Іванківського районного суду Київської області за адресою: Київська область  Іванківський район смт.Іванків, вул. Івана Проскури, буд.14а (головуючий суддя Гончарук О.П.)

Відповідно до ч.3 ст.131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Згідно ч.1 ст. 1 статті 12-1 Закону України «Про забезпечення прав та свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії.

З опублікуванням такого оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.