flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду

02 лютого 2018, 15:15

В провадженні Іванківського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом керівника Броварської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, державного підприємства  «Іванківське лісове господарство» до Іванківської РДА Київської області, Єфіменка Богдана Ігоровича, Верозуба Євгена Анатолійовича, Кадини Олександра Степановича, Сердюка Артура Андрійовича, Сизонова Миколи Миколайовича, треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача сектор з питань державної реєстрації нерухомого майна та бізнесу Іванківської РДА, Нагорний Віталій Анатолійович про визнання незаконним та скасування розпорядження Іванківської РДА, визнання недійсними державних актів на право приватної власності на земельні ділянки, скасування рішення про реєстрацію прав та їх обтяжень та витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння (справа №366/1889/17, провадження 2/366/13/18).

Відповідачі по справі Кадина Олександр Степанович, Єфіменко Богдан Ігорович, третя особа – Нагорний Віталій Анатолійович викликаються до Іванківського районного суду Київської області в судове засідання, яке призначено на 13 лютого 2018 року о 10 годині 00 хвилин, та відбудеться в приміщенні Іванківського районного суду Київської області за адресою: Київська область, Іванківський район, смт.Іванків, вул.Івана Проскури, буд.14а (головуючий суддя Слободян Н.П.).

Відповідно до ч.3 ст.131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

 

Суддя:                                                Н.П.Слободян